Skikoffer test: Thule keer op keer de beste skibox


Wil je een skikoffer voor op de auto kopen? (ook wel skibox of dakkoffer genoemd). Kijk dan vooral eens naar de Thule Motion XL dakkoffer. Deze skikoffer / dakkoffer wint iedere vergelijkende test. Kijk maar naar de testresultaten.

Deze tests van skiboxen en dakkoffers kun je vinden in het dakkoffer testen bij TestResults.nl. O.a. de ANWB en diverse Duitse vergelijkingssite hebben de Thule Motion XL 80 uitgeroepen tot beste dakkoffer / beste skibox.

Dakkoffer voor zomer en winter

Voor iedere vakantie, zowel in de zomer als in de winter is de Thule Motion XL 80 de beste dakkoffer. Ook als skikoffer (skibox) is deze dakkoffer zeer geschikt. Er kunnen namelijk 5 paar ski's van maximaal 190 centimeter of 7 snowboards in meegenomen worden. In totaal heeft deze dakkoffer 460 liter opslagruimte en kun je er 75 kilo aan bagage in meenemen.

Ook grotere en kleinere versies

Is deze beste skikoffer / beste dakkoffer uit de dakkoffer test te groot of te klein? Er zijn ook grotere en kleinere versies in de Thule Motion serie.Ski's. snowboards, kleding en andere wintersportbenodigdheden neem je probleemloos mee met deze als beste dakkoffer geteste skikoffer / skibox / dakkoffer.

De Thule skikoffers zijn goedkoop te koop bij de beste winkels om een dakkkoffer, skikoffer of dakdrager te kopen.

(C) Content=King

© Wintersport 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates