Zandstra schaatsen. Informatie en aanbiedingen.

Zandstra is al vele jaren één van de meest populaire schaatsmerken. Zoals alle schaatsfabrieken maakt Zandstra tegenwoordig ook veel skeelers en inline skates, maar de Zandstra schaatsen voor op het ijs nemen bij de Friese fabrikant nog steeds een belangrijke plaats in.


Zandstra levert schaatsen in diverse modellen en series. Zo maken ze Noren (vast), klapschaatsen, cross country schaatsen, verstelbare kinderschaatsen, kunstschaatsen en hockeyschaatsen.

Binnen al deze series levert Zandstra ook weer verschillende schaatsen. Elk met hun eigen eigenschappen en doelgroepen.  Zo is de serie Noren bijvoorbeeld weer onder te verdelen in Fast, Comfort, Touring en Luxe. Voor alle soorten schaatsen kun je dus bij Zandstra terecht.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Zandstra schaatsen voor voordelige schaatsen van dit merk of bij de winkels uit het overzicht beste winkels om schaatsen te kopen.


Informatie Zandstra schaatsen

Nederland is diverse schaatsfabrieken rijk. Daarvan is Zandstra de oudste. De W. Th. Zandstra BV Groothandel en Schaatsenfabriek werd al in 1825 opgericht. De fabriek is nog steeds in Joure (Friesland) te vinden.

Nog steeds staat de naam Zandstra garant voor kwaliteit. Zandstra schaatsen behoren tot de allerbeste schaatsen die je kunt kopen.


Onderwerp:
Zandstra is een Friese fabrikant van schaatsen. Zandstra schaatsen behoren tot de beste schaatsen. Zandstra schaatsen zijn er in vele soorten en modellen zoals noren, kunstrijschaatsen, ijshockeyschaatsen, kinderschaatsen, klapschaatsen en meer. Hierboven vind je aanbiedingen van alle goede Zandstra schaatsen voor volwassenen en kindere
n.

(C) Content=King

© Wintersport 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates