Pagina's

Skimutsen en wintermutsen


Bij wintersport hoort natuurlijk een lekkere warme muts. Hou je hoofd lekker warm met een skimuts. Skimutsen draag je niet alleen bij het skiën.

Bij het skiën en snowboarden, maar ook bij het wandelen, schaatsen of langlaufen is het lekker om een warme muts te dragen. En als het in Nederland sneeuwt of vriest draag je hem gewoon hier. Skimutsen kunnen altijd gedragen worden.

Er zijn veel mooie skimutsen en andere wintermutsen te koop. Kijk bij de aanbiedingen van skimutsen voor de mooiste wintersportmutsen tegen de laagste prijzen bij de belangrijkste winkels die skimutsen en andere wintersportkleding leveren.

Veel verschillende mutsen

Of een muts een skimuts of geen skimuts is is niet zo relevant. Tijdens het skiën kun je iedere muts dragen die je hoofd lekker warm houdt en comfortabel zit. En natuurlijk wil het oog ook wat. Maar er zijn gelukkig heel veel mooie skimutsen te koop.

Verschillende soorten mutsen

Je hebt veel verschillende soorten mutsen. Hieronder een paar voorbeelden.

Beanie: Een warme maar eenvoudige muts. Wordt ook wel icecap genoemd.
Gebreide ijsmuts: Deze schaatsmuts doet je aan erwtensoep en de elfstedentocht denken. Soms met Friese vlag als motief.
Wintermuts: Nog zo'n Hollandse muts. Vaak voorzien van een bal (pompom).
Balaclava: Deze muts bedekt ook je hals en mond en laat alleen je ogen en neus vrij. Handig als het heel koud is. Ook geschikt voor een bankoverval.
Siberische muts: Tot over de oren! Warme muts met oorflappen. Vaak van (kunst)bont. De oorflappen kun je onder de kin vastzetten.

(C) Content=King

© Wintersport 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates