Nijdam schaatsen. Informatie en aanbiedingen.

Nijdam is één van de meest populaire merken schaatsen. Er zijn Nijdam schaatsen voor volwassenen en kinderen. Nijdam maakt ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen, noren, verstelbare kinderschaatsen en glij-ijzers voor de kleinsten.


Samen met Viking en Zandstra behoort Nijdam tot de grote 3 schaatsfabrikanten van Nederland. Omdat Nederland weinig strenge winters meer kent bestaat een groot deel van de Nijdam collectie tegenwoordig uit skeelers en inline skates, maar in de winter zijn er nog volop Nijdam schaatsen voor op het ijs te koop.

Veel sportwinkels, warenhuizen, speelgoedwinkels en zelfs schoenenwinkels in Nederland verkopen Nijdam schaatsen. Soms met interessante kortingen. Kijk maar bij het overzicht met aanbiedingen van Nijdam schaatsen.

Soorten Nijdam schaatsen

Nijdam levert verschillende soorten schaatsen. Hieronder vind je een overzicht van verschillende Nijdam schaatsen.

Noren

Sportieve schaatsen met lange schaatsijzers. Met Nijdam Noren kun je lange slagen maken en zodoende goed lange afstanden afleggen.


IJshockeyschaatsen

Sterke wendbare schaatsen. Nijdam IJshockeyschaatsen zijn de meest allround-schaatsen. Ze worden dan ook door een breed publiek gebruikt. Als je twijfelt over het soort schaats dat je wilt gebruiken kun je het best kiezen voor ijshockeyschaatsen.Kunstschaatsen

Nijdam kunstschaatsen zijn zo ontwikkeld dat je er makkelijk sierlijke bewegingen op kunt maken en trucjes mee uit kunt halen. Goede schaatsen voor de meer ervaren schaatsers. Nijdam kunstschaatsen worden vooral door meisjes en vrouwen gebruikt.


Kinderschaatsen

Nijdam kinderschaatsen zijn razend populair. Vooral vanwege hun meegroeisysteem. De Nijdam kinderschaatsen zijn verstelbaar zodat kinderen er jarenlang op kunnen schaatsen. Belangrijk, want anders loop je de kans dat de schaatsen na 1 winter (en een paar keer schaatsen) al te klein zijn.Voor de allerkleinsten maakt Nijdam kleine schaatsjes, maar ook glij-ijzers.

Informatie Nijdam

Het schaatsmerk Nijdam werd eind 19e eeuw opgericht door de timmerman Hotze Nijdam in het Friese Akkrum. Het maken van schaatsen was in die tijd in de winter een bijverdienste van veel timmerlui en smeden.

In de loop der tijd is Nijdam verschillende malen van eigenaar gewisseld. De huidige eigenaar van Nijdam Schaatsen is Schreuders Sport uit Leerdam. Dit sinds 1996 het geval. Schreuders heeft echter al sinds de jaren 50 ervaring met het maken van schaatsen.Vele miljoenen Nijdam schaatsen, skeelers en inline skates zijn er inmiddels verkocht. In het buitenland is Nijdam een grote naam op het gebied van inline skates. In Nederland wordt de naam nog altijd vooral met de Nijdam schaatsen voor in de winter geassocieerd.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Nijdam schaatsen, wat Nijdam allemaal aan schaatsen maakt.

Zie ook: Tips schaatsen


Foto's: Nijdam Schaatsen


Onderwerp:
Nijdam schaatsen behoren tot de beste schaatsen. Nijdam is een klassiek merk schaatsen dat tegenwoordig alle soorten schaatsen maakt. Zo zijn er Nijdam ijshockeyschaatsen, noren, kunstschaatsen en kinderschaatsen, maar ook in skeelers, inline skates en rolschaatsen is Nijdam een goed en groot merk skates. Kijk hierboven voor aanbiedingen van alle Nijdam schaatsen.

(C) Content=King

© Wintersport 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates