Goede skikleding merken

Wat zijn goede skikleding merken? Hier een aantal van de beste skikeding fabrikanten en aanbiedingen om hun goede skikleding goedkoop te kopen.

Goede skikleding merken

We laten je hier kennis maken met enkele goede merken die skikleding maken. Wat kun je verwachten van de merken The North Face, Helly Hansen, Peak Performance, Tenson, Lowe Alpine, Luhta, Schöffel en Oxbow? Lees het hier!

Goede skikleding kopen? Van deze of andere merken. Kijk dan bij de beste winkels voor skikleding.

The North Face
Bekende wintersportkleding uit Amerika. De skikleding van The North Face onderscheidt zich door lichte kleuren en vrolijke designs maar ook door een hoge kwaliteit. The North Face doet veel aan ontwikkeling en onderzoek.

Helly Hansen
Het Noorse merk Helly Hansen maakt sportkleding voor veel verschillende takken van sport. Wintersport is daar één van. Maar wel één met vele lijnen. Ski Treeline, Ski Epic, Ski Cruizer zijn bijvoorbeeld allemaal lijnen skikleding, en dan is er nog Board Treeline, Board Epic, Board Cruizer voor skiboarders en de series Remix, Headware en Junior. De kwaliteit is hoog. Alle kleding bestaat uit drie lagen en aan ontwikkeling en design (bijvoorbeeld kleuren) wordt door Helly Hansen veel aandacht besteedt.

Peak Performance
Een Zweeds merk dat skikleding en sportkleding voor dames en heren maakt. De skikleding van Peak Performance is vrij basic. Deze kleding beschikt over 2 a 3 lagen plus vaak een extra Paclite (te vergelijken met Gore-ex) beschermlaag.

Tenson
Tenson maakt praktische en mooie skikleding voor dames en heren. Mooie kleuren en designs, veel zakken en andere bergruimte. Veel van de Tenson skikleding, zoals de Tenson ski jassen, kun je ook als sportieve casual kleding dragen.

Dare2B 
Dare2B is een echte expert in skikleding, snowboardkleding, snowboardaccessoires en skiaccessoires. Naast goede skikleding zoals bijvoorbeeld ski jacks en ski broeken maakt Dare2B ook heel goede skihelmen, skihandschoenen en andere wintersport accessoires.

Icepeak
Het Finse Icepeak is één van de grootste fabrikanten van skikleding, snowboardkleding en andere wintersportkleding. Ze bieden alles op dat gebied. Ski-jassen en ski-broeken, maar ook skihandschoenen, skibrillen, thermisch ondergoed en heel veel meer kleding voor de wintersport.

Lowe Alpine
Heel functionele skikleding en wintersportkleding. De kleding van Lowe Alpine is zeer geschikt voor slechte omstandigheden en daarmee ook voor extreme wintersporten.

Luhta
Luhta is een Finse fabrikant van skikleding en sportieve vrijetijdskleding. Het design is heel belangrijk bij Luhta maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit. Die is uitstekend met materialen als Gore-Tex en Tokkadeq die winddicht en waterdicht zijn.

Schöffel
Basic skikleding uit Duitsland. Met een brede collectie voor dames en heren. Het was Schöffel die in de jaren 60 als eerste met Gore-Tex kwam. Schöffel is dus wel degelijk een innovatief merk skikleding.

Oxbow
Een heel allround merk want naast skikleding en bijvoorbeeld snowboards maakt Oxbow ook kleding voor de racesport en het surfen (!). Oxbow is een echt hip lifestyle merk. In het skikleding tref je veel de waterdichte stof polyamide aan.


Bij de beste winkels voor skikleding vind je de wintersport collectie van al deze beste skikleding merken tegen lage prijzen.

Onderwerpen:
Beste merken skikleding, goede wintersportkleding, the north face, tenson, peak performance, dare2b, helly hansen, icepeak.

(C) Content=King

© Wintersport 2023 / 2024. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates