Skikleding keuzehulp

Skikleding kopen? Wij hebben hier een keuzehulp voor alle soorten skikleding en andere wintersportkleding.

Welke skikleding keuzehulp wil je gebruiken?

(Binnenkort wordt het aantal keuzehulpen nog uitgebreid)

skikleding keuzehulp

Duizenden skibroeken, ski jacks, skibrillen, snowboots en andere skikleding zijn er in deze skikleding keuzehulp te vinden. Zo vind je snel en eenvoudig de juiste wintersportkleding en accessoires tegen de laagste prijs. Skikleding voor volwassenen of kinderen die helemaal aan je wensen voldoet.

De beste skikleding

Goede skikleding, snowboardkleding of andere wintersportkleding is erg belangrijk als je in de sneeuw gaat sporten. Goede wintersportkleding is er om je warm te houden, maar ook om je te beschermen. En tijdens het sporten moet je het natuurlijk ook weer niet te warm krijgen.

Skikleding in lagen

Skikleding wordt meestal in lagen gedragen. De buitenste laag is de ski-jas of softshell die niet alleen voor warmte zorgt maar ook het vocht buiten houdt. Daaronder wordt een middenlaag gedragen (meestal een pully) die voor warmte en isolatie zorgt. De laatste laag is het thermo-ondergoed, die ook vooral voor warmte en vochtafvoer zorgt.

Zo ben je dus lekker warm aangekleed. Maar wat als het niet zo heel koud is? Dan kun je kiezen voor een dunnere tussenlaag.

Thermisch ondergoed

Thermisch ski-ondergoed is synthetisch of wollen onderkleding die je niet alleen goed verwarmd, maar ook het transpiratievocht goed afvoert. Op beide punten is thermisch ondergoed beter dan katoen.

Ski-accessoires

Naast de skikleding heb je bij het wintersporten ook accessoires als een skihelm en een skibril nodig. Ook skihandschoenen zijn onmisbaar. Ook voor al deze wintersportkleding en wintersportaccessoires vind je hierboven een keuzehulp.

Kijk bij de eerder genoemde keuzehulpen voor het totale aanbod aan al deze skikleding.
© Wintersport 2023 / 2024. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates