Pagina's

Mountain Peak skikleding

Of je nu op wintersport gaat of gewoon lekker thuis blijft. Met de skikleding van Mountain Peak ben je klaar voor de voorspelde koude winter.


Mountain Peak maakt lekkere warme waterafstotende en winddichte skikleding. Skikleding van een hoge kwaliteit die je zeer goedkoop kunt aanschaffen.

De skikleding van Mountain Peak wordt namelijk online in de wintersportshop van Scapino aangeboden. Kijk hier voor alle Mountain Peak aanbiedingen. Met andere woorden, skikleding van hoge kwaliteit tegen de bekende lage Scapino prijzen. Ideaal voor een wintersportvakantie of om gewoon in eigen land lekker warm en droog te blijven.

Skikleding van Mountain Peak is gemaakt van materiaal dat waterdicht en winddicht is, maar toch ademt. Alle naden in de kleding zijn waterdicht getaped zodat ze niet door de naden gaan lekken. Iets dat bij andere merken skikleding wel eens het geval is.

Mountain Peak skikleding is ontworpen om droog te blijven. De wintersportkleding beschermt niet alleen tegen sneeuw en water maar ook tegen transpiratievocht. De stof ademt en onder de armen bevinden zich ventilatieritsen.

Verder zijn Mountain Peak ski-jacks standaard voorzien van een afritsbare capuchon, een afritsbare sneeuwstopper en speciale zakken voor de telefoon, mp3-speler en skipas.

(C) Content=King

© Wintersport 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates