Informatie ski jacks


Als je het bij het skiƫn nat en koud krijgt is de lol er snel af. Daarom is goede skikleding absoluut noodzakelijk. En bij goede skikleding hoort een goed ski jack. Goede ski jacks zorgen er voor dat je droog blijft, en je lichaamswarmte vasthoudt zonder dat je gaat zweten.

Waterdichtheid is belangrijk bij ski jacks, want nat = koud. Ook is bescherming tegen de wind belangrijk. Goede ski jacks laten ook geen wind door.

Kijk bij de aanbiedingen van ski jacks om te zien welke aanbiedingen de belangrijkste online winkels met skikleding op het gebied van ski jassen hebben.

Softshell ski jacks

Softshell jassen zijn in opkomst. Softshell is een stof die warm, waterdicht en winddicht is, en die niet transpireert. Maar softshell is ook een dun materiaal. Softshell ski jacks zijn dus geen dikke winterjassen maar lichte dunne ski jacks die je toch alle bescherming bieden.

Transpiratie

Goede ski jacks mogen het vocht van sneeuw en regen in geen geval doorlaten. Maar het vocht van binnenuit, het transpiratievocht, moeten ze juist zo snel mogelijk afvoeren. Is dat niet het geval, dan wordt je toch nog nat in je waterproof ski jack. Daarom zijn veel ski jassen niet alleen gemaakt van materiaal dat vocht van binnen naar buiten doorlaat, maar ook over ventilatiepanelen voor een snelle afvoer van het vocht. Deze panelen kunnen eventueel met een rits worden afgesloten.

Merken goede ski jacks

Bij de bovengenoemde selectie van aanbiedingen van ski jacks vind je ski jassen van vele merken. Goede merken ski-jacks zijn Protest, Quiksilver, O'Neill, Brunotti, Rucanor, Highroad en Dare2B.


Onderwerp:
Hierboven vind je de aanbiedingen van ski jacks voor dames, heren en kinderen. Via een keuzehulp kun je heel snel en makkelijk je beste ski jack uit een enorm aanbod selecteren. Je vindt er ski jassen / wintersport jassen in alle prijsklassen en stijlen.

(C) Content=King

© Wintersport 2023 / 2024. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates