Pagina's

Burton snowboard en wintersport kleding en accessoires

Burton is een toonaangevende fabrikant van snowboards en snowboardkleding. Ook op het gebied van wintersportjassen en broeken is Burton internationaal een grote speler.


De laatste jaren wordt Burton ook steeds een belangrijkere fabrikant van streetwear en bijvoorbeeld rugzakken. maar waar kun je Burton het best kopen?

We vinden de producten van Burton bij diverse winkels, maar voor het volledige assortiment tegen zo laag mogelijke kosten kun je het best kijken bij de aanbevolen winkels voor Burton artikelen. Vaak zijn dit snowboard specialisten.


De Burton wintersport collectie

Het merk Burton werd in 1977 opgericht door Jake Burton Carpenter. Burton Snowboards begon met het maken van snowboards in een tijd dat snowboarden nog een piepkleine en volstrekt onbekende sport was. Burton heeft zonder meer een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van het snowboarden tot de grote sport die het nu is. Burton Snowboards is meegegroeid met het snowboarden en is uitgegroeid tot een multinational met kantoren over de hele wereld.

Het assortiment is in die jaren ook veel groter en breder geworden. Burton maarkt nog steeds snowboards, maar ook al het andere dat voor het snowboarden nodig is. Denk daarbij aan de beroemde Burton bindingen en Burton snowboardboots. Maar ook voor bijvoorbeeld wintersportjassen, wintersportbroeken en andere wintersportkleding is Burton een uitstekende aanbieder.

(C) Content=King

© Wintersport 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates