Thermokleding keuzehulp. Kies je beste thermokleding

Thermokleding is ondergoed van wol of synthetisch materiaal. Themo-ondergoed is beter in het afvoeren van transpiratie dan katoenen ondergoed en is ook beter in staat dan katoen om je lichaam warm of juist koel te houden.


In de Thermokleding Keuzehulp kun je kiezen uit circa 5.000 thermo-producten van bekende maar ook minder bekende merken. Dit enorme aanbod aan thermokleding kun je op tal van manieren doorzoeken.

Kies je beste thermokleding


>>> Klik hier voor de Thermokleding Keuzehulp

5000 thermo kledingstukken zijn er te vinden in de Thermokleding Keuzehulp. Het meeste daarvan is thermo-ondergoed, bestaande uit een thermo shirt en een thermo broek of thermo legging. Maar ook thermo sokken zijn in deze keuzehulp te vinden.

Thermokleding is bedoeld om op de blote huid te dragen. Daarom betreft het ondergoed en sokken.

Thermokleding in zomer en winter

Thermokleding wordt meestal in de winter gedragen, en dan vooral tijdens de wintersport. Maar ook als het warm zomers weer is, dan is thermokleding heel aangenaam. Thermokleding koelt je lichaam namelijk ook, en het afvoeren van zweet is natuurlijk in de zomer ook zeer aan de orde. Dat thermokleding je lichaam koelt als het warm is en verwarmt als het koud is komt doordat de stof de lichaamswarmte goed vasthoudt.

Thermokleding ideaal voor wintersport
Tijdens het skiƫn of snowboarden is dat ideaal. Als je naar buiten stapt, en het is koud, zorgt je thermische ondergoed ervoor dat je het toch heerlijke warm hebt. Ga je actief op je ski's of snowboard aan de gang, dan zorgt de thermokleding ervoor dat je het niet te warm krijgt en dat het transpiratievocht goed wordt afgevoerd.

Nauwsluitende thermokleding is beter
Nauwsluitende thermokleding zorgt er beter dan ruim zittend thermo-ondergoed voor dat transpiratie wordt afgevoerd. Wil je alleen maar warm blijven? Dan is ruimzittende thermo-kleding ook een goede optie.

Thermisch ondergoed van wol of synthetisch

Thermokleding kan gemaakt zijn van wol of van synthetisch materiaal. Bekende merken als Craft en Falke maken meest synthetische thermokleding. De meeste skikleding en wintersportkleding is synthetisch. Er is echter ook thermo ondergoed van wol. Deze wollen thermokleding, gemaakt van luxe mernino wol, is duurder maar voelt heel comfortabel aan en houdt je extra goed warm. Wollen thermokleding is dus de beste thermokleding.

De beste thermokleding vinden

Maar wat is de beste thermokleding als je ook de prijs laat meewegen? Dat is voor iedereen verschillend. Is wollen thermokleding je bijvoorbeeld de meerprijs waard?

Geef in de bovenstaande Thermokleding Keuzehulp aan, aan welke eisen je thermokleding moet voldoen. Bijvoorbeeld maat, kleur, merk, stijl, patroon, materiaal en prijsniveau. Ook kun je eisen opgeven als waterdicht, winddicht, ademend en gemaakt van biologisch materiaal.

Zo hou je van die 500 thermo-producten uiteindelijk een veel kleiner lijstje op met alleen de voor jou geschikte thermokleding  over. En uit deze shortlist is het veel makkelijker kiezen is.

Foto: Craft thermokleding


Zie ook:

(C) Content=King

© Wintersport 2023 / 2024. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates