Cilindrische skibril of sferische skibril?

Is een cilindrische skibril of sferische skibril voor jou de beste skibril? Hier informatie over de cilindrische skibril en sferische skibril en aanbiedingen bij de beste winkels.
 
Cilindrische skibril of sferische skibril?

Bij het uitkiezen van een skibril kom je voor de keuze te staan tussen een skibril met cilindrische lenzen en een skibril met sferische lenzen. Wat is het verschil tussen een sferische skibril en een cilindrische skibril?

Hte verschik zit hem in de vorm van de lens. Clindrische skibrillen hebben een platte lens. De lenzen van van sferische skibrillen zijn bolvormig. Het platte houdt in dat cilindrische lenzen alleen een buiging naar de zijkanten toe hebben. Sferische lenzen hebben tevens een buiging naar boven en naar beneden, vandaar de bolle vorm.

Hieronder de voordelen van beide soorten skibrillen (waarbij de voordelen van de ene soort de nadelen van de andere zijn).

Voordelen cilindrische skibril

cilindrische skibril
cilindrische skibril


Voordelen sferische skibril

  • Een sferische skibril geeft een breder gezichtsveld.
  • Een sferische skibril geeft een minder vertekend beeld van de omgeving dan een platte lens.
  • Bij een sferische skibril heb je minder last van schitteringen in de sneeuw.
  • Kijk hier voor aanbiedingen sferische skibrillen.

sferische skibril

sferische skibril


Kijk voor de beste sferische skibrillen en beste cilindrische skibrillen tegen de laagste prijs bij Beste Skibril Kopen. Naast de beste winkels om een skibril te kopen vind je daar ook de actuele skibril top 10.

Of kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van sferische skibrillen en cilindrische skibrillen tegen een lage online prijs.

Zie ook:

Onderwerp:
Is een cilindrische of sferische skibril voor jou de beste skibril? Hier informatie over deze skibrillen (met aanbiedingen beste winkels).

(C) Content=King

© Wintersport 2022 / 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates