Falcon skikleding

Falcon is in Nederland één van de meest populaire merken voor sportieve kleding en outdoor kleding. Ook op het gebied van skikleding, snowboardkleding en andere wintersportkleding is Falcon kleding zeer gewild.


Falcon maakt prachtige wintersportkleding voor mannen, vrouwen en in mindere mate voor kinderen. Ski-jassen, ski-broeken, fleece-truien, pullovers, maar ook ski-sokken worden door Falcon gemaakt en voordelig aangeboden.

Falcon wintersport kleding

Vooral de Falcon ski-jassen, ski-broeken en pullovers zijn bijzonder populair. Dit is dan ook heel mooie wintersportkleding voor weinig geld. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Falcon wintersportkleding.


Informatie Falcon kleding

Falcon werd in 1929 in Amsterdam opgericht. Hun fabriek was te vinden aan de Valkenweg. Deze straatnaam was de basis voor de naam van het merk. Falcon begon als fabrikant van regenjassen, met veel succes want al snel waren de Falcon jassen een begrip in Nederland.De productie van Falcon skikleding en andere Falcon wintersportkleding begon in de jaren 80. Falcon ging toen ook andere sportkleding en vrijetijdskleding maken. Van een producent van regenjassen werd het een groot sportmerk op outdoorgebied en in de wintersportkleding. Falcon kleding werd de Falcon kleding die we nu kennen.Het Falcon hoofdkantoor is tegenwoordig niet meer te vinden aan de Valkenweg in Amsterdam maar in Baarn. Daar wordt nu prachtige Falcon kleding ontworpen waaronder de prachtige skikleding en wintersportkleding van het merk.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Falcon wintersportkleding voor al deze prachtige Falcon kleding.


(C) Content=King

© Wintersport 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates