Slee. Sleetjes om mee te nemen op wintersport

Op wintersport met kinderen? Dan gaat er natuurlijk een mooie slee mee. Er zijn leuke sleeën te koop, en veel van deze sleeën nemen helemaal niet zoveel ruimte in de auto in.

Kleine slee wintersport

De houten slee zal niet altijd makkelijk in de auto passen, en zo'n houten slee is ook minder geschikt voor een snelle afdaling van een berghelling als een licht kunststof sleetje.

Aanbiedingen alle sleeën

Aanbiedingen van alle sleeën, van geavanceerd tot eenvoudig, van een dure luxe slee tot een goedkope slee, vind je bij de onderstaande slee aanbiedingen. Daar kun je ieder soort slee goedkoop kopen.


Soorten sleeën 

Hier een aantal soorten sleetjes die je bij de bovenstaande slee aanbiedingen tegenkomt.

Kunststof slee
Neem bijvoorbeeld een plastic kuipslee. Dat is een plastic zitbakje waarin de ruimte voor het zitvlak en de benen is voorgevormd. De rugleuning en de zijkanten zijn verhoogd. Daardoor zit je in een kunststof slee heel stevig in zo'n sleetje terwijl deze toch heel compact en laag is.

Kleine slee meenemen
Kleine slee kunststof

Slee met stuur
Heel gaaf is een sleetje met een stuur. Deze nemen wel wat meer ruimte in de auto in, maar het is prachtig om met zo'n slee met stuur op hoge snelheid al sturend van een berg af te dalen. Met zo'n stuurtje kun je makkelijk en snel sturen dus het is wel zo veilig.

Slee met stuur

Slee met stuur


Race slee
Wil je echt hard naar beneden? Kies dan voor een echte race slee als de KHW Champion de Lux of de KHW Snow Speed. Deze sleetjes zijn er voor gemaakt zo snel mogelijk af te dalen. Ze zijn heel stabiel en zijn soms voorzien van vering en twee remmen die los van elkaar werken.

Race slee

Race slee


Alle goede sleeën vind je bij de beste winkels om een slee te kopen. Kijk daar voor de beste sleetjes en sleeën tegen de laagste prijs.

Onderwerp:
De slee mee op wintersport? Dat is geen probleem. Er zijn goede kleine sleetjes te koop die je makkelijk op wintersport kunt meenemen. Hier aanbiedingen van deze handige kleine sleetjes om mee te nemen op wintersport.

(C) Content=King

© Wintersport 2023 / 2024. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates