Slee mee op wintersport

Op wintersport met kinderen? Dan gaat er natuurlijk een mooie slee mee. Er zijn leuke sleeën te koop, en veel van deze sleeën nemen helemaal niet zoveel ruimte in de auto in.


De houten slee zal niet altijd makkelijk in de auto passen, en zo'n houten slee is ook minder geschikt voor een snelle afdaling van een berghelling als een licht kunststof sleetje.

Kunststof slee
Neem bijvoorbeeld een plastic kuipslee. Dat is een plastic zitbakje waarin de ruimte voor het zitvlak en de benen is voorgevormd. De rugleuning en de zijkanten zijn verhoogd. Daardoor zit je in een kunststof slee heel stevig in zo'n sleetje terwijl deze toch heel compact en laag is.


Slee met stuur
Heel gaaf is een sleetje met een stuur. Deze nemen wel wat meer ruimte in de auto in, maar het is prachtig om met zo'n slee met stuur op hoge snelheid al sturend van een berg af te dalen. Met zo'n stuurtje kun je makkelijk en snel sturen dus het is wel zo veilig.Race slee
Wil je echt hard naar beneden? Kies dan voor een echte race slee als de KHW Champion de Lux of de KHW Snow Speed. Deze sleetjes zijn er voor gemaakt zo snel mogelijk af te dalen. Ze zijn heel stabiel en zijn soms voorzien van vering en twee remmen die los van elkaar werken.Alle goede sleeën vind je bij de beste winkels om een slee te kopen. Kijk daar voor de beste sleetjes en sleeën tegen de laagste prijs.

(C) Content=King

© Wintersport 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates