Pagina's

Een nieuwe skijas? Kies uit 7.000 ski jassen


Als je een nieuwe skijas zoekt moet je vooral eens in onderstaand overzicht kijken. Circa 7.000 skijassen van zijn hier verzameld. Dit enorme assortiment is op vele manieren snel en handig te doorzoeken. Zo vind je makkelijk de voor jou beste skijas.


Kijk hier voor het overzicht van circa 7000 ski jassen


Deze enorme collectie, van vele belangrijke winkels, kun je heel gericht doorzoeken. Natuurlijk kun je op geslacht zoeken (heren, dames, unisex), op maat en op merk, maar bijvoorbeeld ook op kleur, prijsniveau, stijl, patroon, materiaal en op kenmerken als waterdicht, winddicht en goed ademend. Zo vind je heel snel je ideale winterjas.

Het verschil tussen een skijas en een gewone winterjas

Er zit wel degelijk verschil tussen een skijas en een gewone winterjas of winterjack. Een skijas (ook wel wintersportjas of snowboardjas genoemd) is veel meer op bewegen gericht. Het ademen en de vochtafvoer is bij een skijas veel beter geregeld. Ook is een skijas van steviger materiaal gemaakt (er wordt immers wel eens gevallen) en ontbreken tierlantijnen die bij het skiƫn of snowboarden alleen maar in de weg zitten. Ook zijn ski jassen veel beter tegen vocht bestand dan de gemiddelde winterjas. Je wordt met een goede skijas niet nat als je in de sneeuw ligt te rollen.

Verder hebben veel skijassen een riem aan de binnenkant om de jas goed af te sluiten, heeft een skijack functionele zakken en een goede wintersportjas beschikt ook over een capuchon.

Ook zijn skijassen vaak kleurrijker dan gewone winterjassen. Dat is overigens niet alleen voor het gezicht maar vooral ook voor de veiligheid op de piste.

Kijk in bovenstaand overzicht voor alle goede skijassen. 

(C) Content=King

© Wintersport 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates