Informatie skisokken


Als je gaat skiën is het het beste om geen gewone sokken te dragen maar speciale skisokken. Hier vind je alle informatie over deze sokken.


Skisokken zijn langer dan gewone sokken zodat ze je scheenbeen beschermen. Ook zijn skisokken op de belangrijke drukpunten dikker dan op andere plaatsen waar die extra dikte niet nodig is. Het scheenbeen is een voorbeeld van een plek waar skisokken dikker zijn terwijl een skisok minder dik is op het kuitbeen.

Goedkoop skisokken kopen

Kijk voor goede skisokken tegen een lage prijs bij de aanbiedingen van skisokken. Hier vind je een enorm assortiment aan skisokken tegen heel aantrekkelijke prijzen. Dit assortiment aan goede skisokken kan je op alle manieren selecteren en verkleinen tot je alleen de voor jou beste skisokken overhoudt. Tegen de laagste prijs natuurlijk!

Materialen skisokken

Skisokken zijn vaak gemaakt van merinowol en/of lycra. Merinowol is een wolsoort die niet kriebelt en niet snel naar zweet gaat ruiken terwijl lycra erg elastisch is. Lycra wordt daarom bij skisokken vaak bij de aansluiting van de voet gebruikt.

Over het algemeen zijn skisokken dun omdat dit het contact met de ski's directer maakt. Skisokken hoeven namelijk niet voor warmte te zorgen, dat doen de skischoenen namelijk al.

Skisokken voor vrouwen en mannen

Bij de aanbiedingen hierboven zie je aparte damessokken en herensokken voor het skiën. De voeten van vrouwen zijn namelijk niet gelijk aan die van de mannen. Vaak is bij vrouwen de kuitspier lager aangehecht dan bij de mannen. Skisokken voor dames hebben een betere pasvorm voor vrouwenvoeten. Ook zijn ze vaak wat meer gevoerd.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van skisokken om de voor jou beste skisokken te vinden. Daarbij wordt gezocht in duizenden skisokken voor vrouwen, mannen en kinderen,

(C) Content=King

© Wintersport 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates