Tecnica skischoenen. Aanbiedingen en informatie.


Het Italiaanse Tecnica is één van 's werelds grootste producenten van skischoenen. Tecnica (vaak ten onrechte als Technica geschreven) is een merk dat veel doet aan de ontwikkeling van schoenen en laarzen voor skiën en snowboarden, en dat is goed te merken aan de kwaliteit van Tecnica skischoenen. Die is heel hoog!

Aanbiedingen Tecnica skischoenen

Ga direct naar onderstaande winkels voor het aanbod aan Tecnica skischoenen bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Meer aanbiedingen skischoenen

Of kijk bij aanbevolen winkels voor skischoenen waar je meer goede skischoenen goedkoop kunt kopen. Tip: Tecnica maakt ook heel goede schoenen voor na het skiën, ze noemen ze zelf apres-ski-schoenen. Een goed voorbeeld van deze apres-ski-schoenen zijn de bekende moonboots.

Kijk bij Tecnica laarzen en schoenen voor meer informatie over alle schoenen en laarzen van dit merk. Je vindt daar de aanbiedingen van Tecnica laarzen en schoenen van de beste schoenenwinkels en sportwinkels in Nederland en België. 


Informatie Tecnica

Tecnica werd aan het begin van de jaren 60 in de regio Venetië in Italië opgericht. Aanvankelijk was het een schoenenfabriek waar men werkschoenen en wandelschoenen maakte.

De Tecnica skischoenen kwamen pas in de jaren 70 toen in Italië het skiën als sport opkwam. In die tijd kwam men ook met de beroemde Moon Boot, een uitvinding van Tecnica.

Een andere uitvinding van Tecnica in die tijd was de bi-injected kunststof skischoen Het eerste model van deze skischoen werd als de Tecnica Tecnus op de markt gebracht en was een groot succes. Dat geldt ook voor zijn opvolgers, de Tecnica TNT serie, die in de jaren 80 het levenslicht zagen.

En nog steeds in Tecnica toonaangevend in goede skischoenen. Met veel keus en veel kwaliteit. Kijk maar bij de aanbiedingen hierboven.

(C) Content=King

© Wintersport 2023 / 2024. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates