Oakley skibrillen, wintersportkleding en skihandschoenen

Oakley is één van de belangrijkste fabrikanten van skibrillen ter wereld. Maar ook andere Oakley snowboardkleding en skikleding is van topkwaliteit.


Zo maakt Oakley prachtige skihandschoenen, ski-jacks, skibroeken en andere skikleding en snowboardkleding.

Oakley bestaat sinds 1975, maar het bedrijfje maakte toen alleen nog maar handgrepen voor cross-motorfietsen. Later kwamen daar onder andere nummerborden, elleboogbeschermers, kin beschermers en brillen bij. Eerst alleen voor motorcrossers en BMX'ers (fietscrossers), maar later voor veel meer doelgroepen waaronder wintersporters.

Hier koop je goedkoop Oakley online

Oakley skibrillen, snowboardkleding en skikleding is te koop bij de beste wintersportwinkels. Kijk in het overzicht met alle Oakley artikelen wat al deze artikelen kosten.


Oakley skibrillen en andere wintersportkleding

De populaire Oakley skibrillen dateren van 1983 en later ging Oakley ook skihandschoenen, skikleding en snowboardkleding verkopen. In 2007 fuseerde Oakley met de Italiaanse Luxottica groep, het bedrijf werd daarmee een zusterbedrijf van o.a. Ray-Ban, Persol en Vogue.

Oakley is een bijzonder innovatief bedrijf en dat is vooral aan de Oakley skibrillen goed te merken. Bij deze skibrillen worden vele nieuwe technieken gebruikt, onder andere om de ogen te beschermen tegen het zonlicht en tegen sneeuwblindheid.

Het merk Oakley is vernoemd naar de hond van oprichter Jim Jannard.

Kijk in het eerder genoemde overzicht van Oakley artikelen voor alle Oakley skibrillen, Oakley skihandschoenen en andere Oakley wintersportkleding.

(C) Content=King

© Wintersport 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates