Tenson skikleding

Tenson is een Zweeds merk skikleding en outdoorkleding. Een sterk punt van Tenson is dat veel van de Tenson skikleding ook als vrijetijdskleding gedragen kan worden.


Dat geldt met name voor de populaire Tenson ski-jacks. Tenson biedt een heel gtote collectie ski jassen voor dames, heren en kinderen.

Maar ook op andere gebieden van ski-kleding biedt Tenson veel keuze. Tenson is een groot merk in skikleding met vele ski-jacks, ski-broeken, ski-pakken, skihelmen en skimutsen  in het assortiment.

Aanbiedingen Tenson skikleding en wintersport accessoires

In Nederland kun je Tenson skikleding goedkoop online kopen. Kijk maar bij de online aanbiedingen van Tenson artikelen. Je vind hier alle ski jassen, ski broeken, thermokleding, pullies, truien en andere Tenson kleding, maar ook accessoires voor de wintersport zoals skibrillen, skihelmen, mutsen en handschoenen van Tenson, want Tenson maakt werkelijk alles op het gebied van skikleding en snowboardkleding.


Over Tenson

Tenson is in 1951 opgericht in de Zweedse kustplaats Valberg. Tenson is bekend om zijn skikleding, maar heeft ook veel kleding voor andere outdoor activiteiten als zeilen en kanoën. Ook maakt Tenson goede regenjassen.

Kijk voor al het moois dat Tenson te bieden heeft aan skikleding, wintersport accessoires en ander benodigdheden bij de bovenstaande online aanbiedingen van Tenson.

(C) Content=King

© Wintersport 2023 / 2024. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates