Protest wintersport kleding

Protest is één van de belangrijkste merken skikleding. Terwijl de meeste wintersportkleding uit Scandinavië, Amerika of de Alpenlanden komt is Protest een merk uit het vlakke Nederland.


Protest Boardwear is in 1993 door een groep fanatieke snowboarders opgericht. Anno nu is het een toonaangevend merk in skikleding en snowboardkleding dat zich nog steeds in eerste instantie op de snowboarders richt.

Mooie wintersportkleding van goede kwaliteit

Protest besteedt heel veel aandacht aan de design van hun skikleding en snowboardkleding. De Protest wintersportkleding is sportief en trendy, maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Protest wintersportkleding houdt je droog en warm en je ziet er cool en leuk in uit.

Een internationaal team van ontwerpers tekent voor deze trendy wintersportkleding. Protest maakt onder andere wintersport jacks, sweaters en toddlers.

Protest wintersportkleding is te koop bij de volgende beste winkels voor wintersportkleding. Wil je weten wat dit merk allemaal te bieden heeft? Kijk dan bij alle Protest artikelen.

(C) Content=King

© Wintersport 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates