Informatie skibroeken


Tijdens het skiën, snowboarden of langlaufen wordt je broek snel nat, en een natte broek betekent dat je het snel koud krijgt. Tenzij je het vocht goed buiten weet te houden. En daar zorgen skibroeken voor.

Kijk voor goede skibroeken tegen de laagste prijs bij de aanbiedingen van skibroeken van de belangrijkste winkels met wintersportkleding.

Goede skibroeken

Goede skibroeken zijn niet alleen waterdicht en winddicht, maar ze zorgen er ook voor dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd. Zo blijf je lekker droog en warm. Goede skibroeken zijn ook sterk, want ze mogen niet scheuren en een scherp voorwerp, zoals een tak van een boom, mag er geen gaatje in maken. Natuurlijk zitten goede skibroeken comfortabel tijdens het sporten.

Waterdichte broeken

Om de skibroeken waterdicht te houden ijn dee niet alleen gemaakt van waterafstotend materiaal maar ook van getapte naden en sneeuwvangers. Zakken zijn voorzien van een ritssluiting zodat ook je spullen niet nat worden. Eventuele ritsen aan de onderkant van de pijpen zorgen er voor dat je de skibroek makkelijk aan en uit kunt trekken.

Salopettes

Een speciaal soort skibroek is de salopette. Salopettes zijn skibroeken die tot boven de taille doorlopen. Salopette is het Franse woord voor tuinbroek, en dat is waar je deze skibroeken ook het best mee kunt vergelijken. Salopettes kunnen niet afzakken. Dat maakt deze skibroeken ideaal voor kinderen, maar ook volwassenen dragen zo'n skibroek vaak en graag.

Goede merken skibroeken

Veel grote sportmerken en specialisten in wintersportkleding of outdoorkleding maken goede skibroeken. We noemen hier Protest, O'Neill, Tenson, Brunotti, Icepeak, Nike, The North Face en Highroad. Maar er zijn ook minder bekende merken die goede skibroeken maken.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van skibroeken vind je deze allemaal.

(C) Content=King

© Wintersport 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates