Pagina's

Salomon skikleding

Slechts weinig merken bieden zoveel keuze uit skikleding als het Franse merk Salomon.


Van mutsen en wanten tot prachtige sportieve ski-jacks, ski-broeken en speciale ski-sokken, Salomon heeft het allemaal. Voor ski en snowboard.

Kijk bij de beste winkels voor skikleding voor de beste winkels om Salomon skikleding te kopen. Hier stel je probleemloos je Salomon ski-outfit samen.

Wil je een overzicht van alle Salomon kleding en accessoires en hun prijs? Kijk dan in het overzicht met alle Salomon artikelen.

Informatie Salomon wintersportkleding

De geschiedenis van het ski-merk Salomon gaat terug naar 1947. Midden in de Franse Alpen begon Francois Salomon samen met zijn zoon met het ontwerpen en produceren van ski-kleding en andere kleding en accessoires voor bergsporters. De producten van Salomon waren vaak innovatief en soms zelfs revolutionair. Zo bouwde Salomon een grote naam op in de ski-wereld.

Naast skikleding en andere producten voor skiërs ging Salomon ook producten voor fietsers, wandelaars en hardlopers maken, en later kwamen daar ook de snowboarders bij. Salomon wordt inmiddels vertegenwoordigd in meer dan 160 landen, en is één van de grootste fabrikanten van outdoor kleding en accessoires.

(C) Content=King

© Wintersport 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates