Skihelm selector: Kies uit meer dan 1500 skihelmen


Wij hebben hier meer dan 1.500 skihelmen voor jou. Skihelmen van alle topmerken, maar ook goedkope skihelmen van budget-merken. Hier moet de voor jou beste skihelm tussen zitten.

Vindt de voor jou geschikte skihelmen door geslacht, maat, merk, prijsrange, kleur en/of andere wensen en eisen op te geven. Van die ruim 1.500 helmen blijft er dan een behapbaar aantal over waaruit het makkelijk een skihelm selecteren is. Probeer de Skihelm Selector maar!

En ook voor andere wintersportbenodigdheden en wintersportkleding vind je hier van deze selectors om de geschikte producten te selecteren uit de grote bestanden van de belangrijkste winkels op dat gebied.

Het grootste aanbod in wintersportartikelen!

Een skihelm beschermt je hoofd bij een gemene val tegen een steen, boom of harde grond. Met een skihelm kun je heel naar letsel voorkomen.

Belangrijke merken goede skihelmen

Hieronder vind je enkele populaire merken die goede skihelmen maken.
  • Sinner: Sinner is ooit begonnen als fabrikant van zonnebrillen, maar tegenwoordig maken ze veel meer dan zonnebrillen. Skihelmen bijvoorbeeld, met natuurlijk een heel goed vizier, dat goed tegen fel licht bestand is. Maar ook op andere eigenschappen zijn Sinner skihelmen heel goede skihelmen.
  • Brunotti: Ook Brunotti stamt uit een heel andere hoek. Dit merk begon namelijk als surfmerk. Dan denk je misschien aan zon, zee en strand, maar tegenwoordig is Brunotti minstens zo groot en bekend als producent van wintersportkleding en wintersportaccessoires zoals skihelmen. Brunotti skihelmen zijn niet alleen comfortabel en veilig, maar vaal ook heel mooi en cool om te zien. 
  • Mango: Mango Sport System is een echte specialist in skihelmen. Veiligheid staat bovenaan bij Mango.
  • Giro: Het Amerikaanse Giro maakt helmen en andere accessoires voor skiërs, snowboarders en fietsers. Hun skihelm aanbod is enorm groot. En een Giro skihelm is altijd goed.
  • Anon: Anon is een wintersportmerk dat vooral bekend is om zijn goggles (skibrillen) en skihelmen. Een Anon skihelm voldoet aa de hoogste veiligheidseisen en is vaak heel trendy om te zien.
  • Salomon: Het Franse Salomon is een gigant op outdoor-gebied, maar van huis uit is Salomon een echt skimerk. Salomon maakt alles voor de skiër en snowboarden, waaronder ook heel goede en veilige skihelmen.
Gebruik de bovengenoemde Skihelm Selector om de beste skihelm tegen de laagste prijs te vinden.

(C) Content=King

© Wintersport 2022 / 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates