Pagina's

Skihelm selector: Kies uit meer dan 1300 skihelmen


Wij hebben hier meer dan 1.300 skihelmen voor jou. Aangeboden door alle topmerken, maar ook goedkope skihelmen van budget-merken. Hier moet de voor jou beste skihelm tussen zitten.

Vindt de voor jou geschikte skihelmen door geslacht, maat, merk, prijsrange, kleur en/of andere wensen en eisen op te geven. Van die ruim 1.300 helmen blijft er dan een behapbaar aantal over waaruit het makkelijk een skihelm selecteren is. Probeer de Skihelm Selector maar!

En ook voor andere wintersportbenodigdheden en wintersportkleding vind je hier van deze selectors om de geschikte producten te selecteren uit de grote bestanden van de belangrijkste winkels op dat gebied.

Een skihelm beschermt je hoofd bij een gemene val tegen een steen, boom of harde grond. Met een skihelm kun je heel naar letsel voorkomen.

Belangrijke merken goede skihelmen

Hieronder vind je enkele populaire merken die goede skihelmen maken.
  • Sinner: Sinner is ooit begonnen als fabrikant van zonnebrillen, maar tegenwoordig maken ze veel meer. Skihelmen bijvoorbeeld, met natuurlijk een heel goed vizier.
  • Brunotti: Ook Brunotti stamt uit een heel andere hoek. Dit merk begon namelijk als surfmerk, maar tegenwoordig zijn ze minstens zo groot en bekend als producent van wintersportkleding en wintersportaccessoires zoals skihelmen.
  • Mango: Mango Sport System is een echte specialist in skihelmen. Veiligheid staat bovenaan bij Mango.
  • Giro: Het Amerikaanse Giro maakt helmen en andere accessoires voor skiërs, snowboarders en fietsers. Hun skihelm aanbod is enorm groot. En een Giro skihelm is altijd goed.
  • Anon: Anon is een wintersportmerk dat vooral bekend is om zijn goggles (skibrillen) en skihelmen. Een Anon skihelm voldoet aa de hoogste veiligheidseisen en is vaak heel trendy om te zien.
  • Salomon: Het Franse Salomon is een gigant op outdoor-gebied, maar van huis uit is het een echt skimerk. Ze maken alles voor de skiër en snowboarden, waaronder ook heel goede en veilige skihelmen.
Gebruik de bovengenoemde Skihelm Selector om de beste skihelm tegen de laagste prijs te vinden.

(C) Content=King

© Wintersport 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates