Pagina's

Sinner skibrillen. Informatie en aanbiedingen.

Sinner is een Nederlands zonnebrillenmerk dat is uitgegroeid tot één van de beste merken skibrillen. Veel goede skiërs en snowboarden maken gebruik van de kwalitatief uitstekende Sinner skibrillen.


Sinner biedt tientallen verschillende skibrillen voor vrouwen, mannen en kinderen. Het betreft normale skibrillen en zogenaamde OTG skibrillen. Deze Over The Glasses skibrillen kun je over je bril heen dragen.

Bij skibrillen is het belangrijk dat ze goed aansluiten op je gezichtsconturen, ook in combinatie met een skihelm. Bij Sinner skibrillen is dat het geval. Een ander sterk punt aan Sinner skibrillen is dat anti-condens coating die er voor zorgt dat het condens aan de binnenkant van de skibril tot een minimum wordt beperkt.

Kijk hier voor aanbiedingen van Sinner skibrillen

Sinner is een Nederlands brillenmerk dat naast zonnebrillen en skibrillen, ook andere wintersportbenodigdheden zoals helmen, handschoenen, mutsen, shawls, skisokken en tassen.

Sinner begon in 1996 als fabrikant van sportzonnebrillen, maar hun aanbod is in de loop der jaren dus flink uitgebreid en veel breder geworden. In samenwerking met topsporters, technici en zelfs kunstenaars worden nieuwe producten ontwikkeld die tot de beste behoren die je kunt kopen. Zowel de uitstraling als kwaliteit van Sinner skibrillen en andere Skinner producten zijn van wereldklasse.

(C) Content=King

© Wintersport 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates