Pagina's

Snowboard online kopen

Hoe kies je een goed snowboard? En waar kun je deze het beste kopen? Wij kijken hier naar de mogelijkheden om online een snowboard, of snowboard accessoires, te kopen.


Via internet kun je makkelijk een geschikt snowboard vinden en een keuze maken uit het aanbod van de beste merken die snowboards leveren.

Kijk maar op de website JustSnowboard. Hier hoef je alleen een keuze te maken voor welke stijl je een snowboard wil (Freeride / all-mountain of Freestyle), welke maten je snowboard mag hebben, wat je snowboard-niveau is (beginner, gevorderde of expert) en eventueel wat voor merken je voorkeur hebben, en je krijgt een overzicht van snowboards die voor jou geschikt zijn.

Als juiste snowboard-maat kun je de maat nemen van de grond tot aan je schouder en van de grond tot aan je neus. Binnen deze marge zijn normaal gesproken alle maten geschikt en hangt de keuze van persoonlijke voorkeuren en het gebruik af. Een lange snowboard is plezieriger bij snelle afdalingen. Een korte snowboard bij tricks en gebruik in de halfpipe.

Snowboard-accessoires
Bij JustSnowboard vind je niet alleen de snowboards zelf, maar ook speciale snowboard-schoenen, tassen, helmen, bindingen en andere snowboard-accessoires.

De beste merken
De snowboards die je in deze online winkel aantreft zijn van de topmerken Trans, Burton, Nitro, Capita, Flow, Rossignol, F2, Volkl en Palmer.

(C) Content=King

© Wintersport 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates