Skitest ANWB: Blizzard allround ski's de beste in ski test

Wat zijn de beste allround ski's? Kijk hier voor de ANWB skitest.

ki test anwb beste allround ski

De ANWB heeft zijn jaarlijkse ski test gedaan. Bij de allround ski's wonnen de ski's van Blizzard alle drie de categorieën.


Beste allround ski test

Kijk bij Testresults.nl bij de wintersport test voor de uitslag van deze ANWB Ski Test.

Blizzard ski's beste allround ski's

Als beste allround ski's, rekening houdend met de prijs, werden de Blizzard WCS ski's uitgeroepen. De test-skiërs waren zeer onder de indruk van deze allround ski's waarop zowel beginners als sportieve ervaren skiërs goed uit de voeten kunnen. 

Vergeet je de prijs, en ga je echt voor de beste ski, dan is de Blizzard G Power FS een nog betere ski. Een beginner kan op deze ski prima vooruit, maar ook een ervaren skieer die met grote snelheid over de piste raast heeft aan de Blizzard G Power FS een uitstekende ski.

Voor de wat meer ervaren dames is de Blizzard Viva S5 de beste allround ski. Ook voor zwaardere dames is dit de beste ski. Maar daarbij wordt wel opgemerkt dat absolute beginners mogelijk minder gecharmeerd zijn van deze Blizzard ski's. Voor hen is de Dynastar Active 9 Xpress een betere ski.

Kijk voor de actuele winkelprijzen en meer informatie over ski's bij de beste winkels om ski's te kopen.

Onderwerp:
Blizzard ski's zijn bij de ANWB skitest als beste allround ski getest. Hier meer informatie over deze ANWB skitest, Blizzard ski's en allround ski's.

(C) Content=King

© Wintersport 2023 / 2024. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates