Skikleding voor kinderen: Tips

Bij kinderen is het natuurlijk erg belangrijk dat skikleding hen lekker droog en warm houdt, ook al rollen ze veelvuldig door de sneeuw. Het is voor hen echt ook van groot belang dat skikleding voor kinderen comfortabel zit. 


Kinderen moeten zich altijd goed kunnen bewegen. Hier wat tips die handig zijn als je skikleding voor kinderen gaat kopen.

Skipakken kinderen

Een ski-overall (een volledig skipak) is bij volwassenen helemaal uit de mode, maar bij kleine kinderen nog steeds een grote aanrader. Skikleding voor kinderen uit één stuk voorkomt dat ze nat worden rond hun middel als ze in de sneeuw hebben gelegen.

Ski jack en ski broek kinderen

Kies je wel voor een los ski-jack en een ski-broek. Zorg er dan voor de de jas lang is en liefst ook over een sneeuwvanger beschikt.

Ski pulli kinderen

Kinderen hou je warm door ze onder hun skipak een legging, een ski pulli en lange sokken aan te trekken.

Ski handschoenen kinderen

Geef kinderen ook altijd goede handschoenen. Met het bekende touwtje tussen de handschoenen (die door de mouwen heen loopt) voorkom je dat kinderen de kostbare ski-handschoenen verliezen.

Ski helm kinderen

De helm is ook bij skiën hoofdzaak. In o.a. Oostenrijk en Italië is een ski-helm bij kinderen zelfs verplicht. Naast de noodzakelijke hoofdbescherming heeft een goede ski-helm nog een leuk neveneffect, de helm houdt je hoofd warm.

Ski bril kinderen

Ook van groot belang is de ski-bril. Deze beschermt hun ogen. Zorg er voor dat de ski-bril over de helm heen past.

Wil je voordelig goede ski kleding kopen? Kijk dan bij de beste winkels om ski-kleding voor kinderen te kopen.

(C) Content=King

© Wintersport 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates