Pagina's

Wat is de beste skibril? De Skibril Keuzehulp

Iedereen stelt andere eisen aan zijn skibril, dus het is onmogelijk één beste skibril (goggle) aan te wijzen. Maar met de Skibril Keuzehulp kun je wel heel makkelijk en snel de voor jou beste skibrillen selecteren.


Geef je wensen, je eisen en het bedrag dat je wilt uitgeven op, en van de meer dan 400 skibrillen blijven alle de skibrillen (goggles) over die helemaal voor jou geschikt zijn. Dat scheelt heel wat zoeken!Meer dan 400 skibrillen voor volwassenen en kinderen zijn in kaart gebracht. Niet alleen van de topmerken als Sinner, Uvex, Oakley, Quiksilver, Brunotti en Giro, maar ook van minder bekende (en vaak goedkopere) merken.

>>> Gebruik hier de Skibril Keuzehulp

Geschikte skibrillen vinden

Je kunt je voorkeur voor een merk uitspreken, en ook andere kenmerken ingeven. Belangrijk is verder de lenscategorie (voor de lichtsterkte) en je kunt tal van opties aanvinken. Bijvoorbeeld een verwisselbare lens, een dubbele lens, gepolariseerde lens, geschikt voor een brildrager, met elastische banden enz.

De lenscategorie

Zoals we al schreven, de lenscategorie is belangrijk. Hieronder vind je de lenscategorieen voor een skibril.

Cat 0: Geschikt voor bewolkt weer
Cat 1: Geschikt voor zwak zonlicht
Cat 2: Geschikt voor matig zonlicht
Cat 3: Geschikt voor fel zonlicht
Cat 4: Geschikt voor uitzonderlijk fel zonlicht

De meeste skibrillen zijn in lenscategorie 2 en 3 te vinden.

Kijk bij de bovenaan genoemde Skibril Keuzehulp voor alle skibrillen en selecteer de voor jou beste skibril tegen de laagste prijs.

(C) Content=King

© Wintersport 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates