Prepaid simkaarten buitenland. Voor goedkoop mobiel internet en bellen.

Als je op wintersport bent in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Italië of een ander populair wintersportland, dan wil je niet alleen snowboarden, langlaufen of (aprez) skien, maar ook weleens wat surfen op je telefoon of tablet.


Gebruik je daar je normale Nederlandse telefoonabonnement voor, dan ben je al snel veel geld kwijt. Internationaal telefoneren is duur, en in het buitenland mobiel internetten is nog duurder. Tenminste, als je dat met je Nederlandse simkaart doet. Met een prepaid simkaart van het land waar je bent betaal je wel het gewone lokale tarief. En zo'n buitenlandse prepaid simkaart kun je gewoon voor vertrek in Nederland goedkoop kopen.

Via International Sim kun je goedkoop buitenlandse simkaarten kopen voor zo'n beetje alle landen in de wereld. Dus ook voor populaire wintersportlanden als Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Tsechië en Italië. Voor weinig geld koop je daar een prepaid simkaart van een lokale provider van het land waar je naar toe gaat. Zo kun je goedkoop mobiel internet gebruiken en lokaal bellen. Gewoon door even van simkaart te wisselen.

Meestal wordt een prepaid simkaart met beltegoed geleverd. Extra beltegoed kun je in het betreffende land, net zoals in Nederland, gewoon bij een supermarkt, telefoonwinkel of benzinepomp kopen. Maar je kunt ook altijd via internet opwaarderen.

Hou er wel rekening mee dat in Zwitserland en Italië simkaarten geregistreerd moeten zijn voor ze gebruikt kunnen worden. Deze eenmalige registratie kan heel eenvoudig worden gedaan door een mailtje aan International Sim te sturen. Hou wel rekening met een paar dagen verwerkingstijd. Op de site van International Sim (link hier boven) vind je alle informatie.


Foto: traveladventures.org 

(C) Content=King

© Wintersport 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates