Roxy ski-jassen

Roxy is een hip modemerk dat prachtige ski-jassen maakt voor dames en meisjes. Deze Roxy ski-jassen zien er niet alleen heel mooi en hip uit, maar Roxy ski jassen zijn ook van heel goede kwaliteit.


Die kwaliteit heeft Roxy van niemand vreemd, want we hebben te maken met een dochterbedrijf van het Amerikaanse Quiksilver, een grote fabrikant van outdoor kleding. Roxy is een waardige dochter.

Het merk Roxy werd in 1990 door Quiksilver opgericht. Dat was toen als merk surfkleding, en niet zomaar kleding voor het surfen, maar surfkleding speciaal voor vrouwen.

Het merk Roxy werd in de loop der tijd echter steeds breder, en skikleding, snowbardkleding en andere wintersportkleding maken tegenwoordig een belangrijk deel uit van de Roxy collectie. Roxy wintersportkleding, waaronder Roxy ski-jassen, zijn vandaag de dag zelfs enorm belangrijk voor dir Amerikaanse merk in sportkleding.


Roxy ski jassen

Roxy biedt een ruime keuze uit prachtige ski-jassen en snowboard-jassen voor dames en meisjes. Inderdaad, Roxy richt zich wat dat betreft ook nog steeds op de vrouwelijke deel van de bevolking. Al deze Roxy damesjassen zijn van topkwaliteit en goed waterdicht gemaakt. Kijk vooral eens bij de aanbiedingen van Roxy als je een modieuze ski-jas voor dames zoekt.


(C) Content=King

© Wintersport 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates