Barts mutsen, shawls, handschoenen, wanten, oorwarmers enz

Barts is een specialist in hippe accessoires voor de zomer en de winter. Denk daarbij voor de winter aan wintermutsen, shawls en handschoenen, maar ook aan trendy oorwarmers.


Barts kleding en accessoires staan bekend om hun hippe uitstraling. Maar ook de kwaliteit van alle Barts kleding is zeer goed te noemen.

Barts maakt al zijn winterkleding en winteraccessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Het assortiment voor de winter omvat handschoenen, wanten, mutsen, shawls, skisokken, oorwarmers en haarbanden. De zijn online voordelig te koop. Kijk hier voor aanbiedingen van Barts.


De geschiedenis van Barts

Bart Koene heeft Barts in 1986 opgericht. Daarmee is de merknaam ook meteen verklaard.

Bart begon met het maken van zwembroeken maar ging ook al snel met het ontwerpen van winterkleding als mutsen, wanten en shawls. De collectie werd in de loop der jaren steeds groter en breder. Thermische sokken, thermisch ondergoed en oorwarmers gingen bijvoorbeeld ook deel uitmaken van de wintercollectie van Barts.


Barts kleding en accessoires kon je daardoor in steeds meer verschillende winkels vinden. In modewinkels, sportzaken, warenhuizen en winkels met kinderkleding was Barts steeds vaker te vinden.

Op het gebied van winterkleding accessoires is Barts momenteel één van de grootste merken van Europa. Kijk in het eerder genoemde overzicht voor de beste en goedkoopste winkels met Barts winteraccessoires en winterkleding.

(C) Content=King

© Wintersport 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates