Icepeak skikledingIcepeak is één van de grootste producenten van skikleding. De wintersportkleding van Icepeak kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en een goede uitstraling. Hier informatie over dit merk en aanbiedingen van Icepeak skikleding.

Online aanbiedingen Icepeak kleding

Wie Icepeak skikleding wil kopen kan in Nederland het best en goedkoop terecht op internet. Kijk maar bij de online Icepeak aanbiedingen van onderstaande winkels.


Deze winkels hebben het beste assortiment Icepeak skikleding tegen de laagste prijzen.

Icepeak wintersportkleding

Icepeak skikleding houdt je warm en droog op de ski-piste. Icepeak maakt alle soorten skikleding. Ski-jacks, ski-broeken, complete ski-pakken, maar ook handschoenen, tassen, ski-ondergoed en regenkleding. Icepeak biedt dit alles voor mannen, vrouwen en kinderen.


Icepeak is een Fins merk in sportkleding, en in Finland weten ze precies hoe je droog en warm moet blijven onder barre omstandigheden met veel sneeuw en ijs. Icepeak skikleding is dan ook tegen alle winterse omstandigheden bestand.


Icepeak werd in 1996 in Finland opgericht en groeide in relatief korte tijd uit tot één van de grootste Finse sportmerken. Ze maken outdoor kleding, met name voor de winter. Vooral in ski-jacks en winterjassen is Icepeak toonaangevend, maar ook de skibroeken, handschoenen en andere wintersportkleding van dit Finse merk vindt gretig aftrek.

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor alle Icepeak skikleding tegen de laagste prijzen.

(C) Content=King

© Wintersport 2023 / 2024. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates