Billabong snowboardkleding en skikleding


Het is opmerkelijk hoeveel (van oorsprong) surfmerken ook tot de de top van de skikleding-merken doordringen. Ook Billabong is zo'n merk in surfkleding. Ook hun Billabong skikleding, Billabon snowboardkleding en andere Billabong wintersportkleding is razend populair.

De kleding die je op een surfboard draagt is niet te vergelijken met de kleding die je op een snowboard nodig hebt. Toch heeft Billabong zo de overstap naar skikleding en snowboardkledij gemaakt, en met veel succes.

Voordelig online Billabong kleding kopen

Kijk bij de aanbiedingen van Billabong wintersportkleding wat er allemaal aan mooie Billabong skikleding, Billabong snowboardkleding en andere Billabong wintersportkleding te koop is.

Informatie Billabong

Billabong is een Australisch modemerk dat in 1973 werd opgericht door Gordon Merchant. De eerste Billabong producten waren surfbroeken die Merchant aan lokale winkels met surfartikelen verkocht. Het duurde zo'n tien jaar voordat Billabong in heet Australiƫ te koop was, maar daarna ging het snel en groeide Billabong uit tot een internationaal merk in surfkleding.


Later ging Billabong ook snowboardkleding, skikleding en andere wintersportkleding maken. Hun wintercollectie bestaat onder meer uit Billabong ski-jassen, mutsen, sweaters, ski-broeken en fleece-shirts.


Billabong snowboardkleding, skikleding en andere winterkleding is van hoge kwaliteit en prachtig om te zien. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Billabong kleding wat Billabong allemaal op dit punt te bieden heeft en wat deze snowboardkleding en skikleding kost.

Productselectie: About You

(C) Content=King

© Wintersport 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates