Pagina's

Billabong skikleding en snowboardkleding


Het is opmerkelijk hoeveel (van oorsprong) surfmerken ook tot de de top van de skikleding-merken doordringen. Ook Billabong is zo'n merk in surfkleding. Ook hun Billabong skikleding en andere Billabong wintersportkleding is razend populair.

De kleding die je op een surfboard draagt is niet te vergelijken met de kleding die je op een snowboard nodig hebt. Toch heeft Billabong zo de overstap naar skikleding gemaakt, en met veel succes.

Kijk bij de aanbiedingen van Billabong skikleding wat er allemaal aan mooie Billabong skikleding en andere Billabong wintersportkleding te koop is.

Informatie Billabong

Billabong is een Australisch modemerk dat in 1973 werd opgericht door Gordon Merchant. De eerste Billabong producten waren surfbroeken die Merchant aan lokale winkels met surfartikelen verkocht. Het duurde zo'n tien jaar voordat Billabong in heet Australiƫ te koop was, maar daarna ging het snel en groeide Billabong uit tot een internationaal merk in surfkleding.


Later ging Billabong ook snowboardkleding, skikleding en andere wintersportkleding maken. Hun wintercollectie bestaat ondermeer uit Billabong ski-jassen, mutsen, sweaters, ski-broeken en fleece-shirts.


Productselectie: About You

(C) Content=King

© Wintersport 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates