Pagina's

Nikita skikleding en wintersportkleding voor vrouwen en meisjes

Nikita is een merk skikleding, snowboardkleding en andere wintersportkleding dat helemaal gericht is op wintersportkleding voor jonge vrouwen en meisjes.


Nikita skikleding is dan ook hipper en vrouwelijker dan de meeste andere wintersportkleding. Nikita kleding is modieus en vaak heel kleurrijk. Een echte aanrader voor jonge vrouwen die kleding voor de wintersport zoeken.

Nikita komt uit een land waar niet veel kledingmerken vandaan komen, IJsland. Het merk is opgericht door de modeontwerpster Heida Birgisdottir. Aanvankelijk maakte Nikita streetwear en skatewear, maar later kwam daar veel meer soorten sportieve kleding en accessoires bij. Tegenwordig bestaat de collectie van Nikita voor een heel groot deel uit snowwear, kleding voor de wintersport.

De Nikita collectie is voordelig te koop bij Bergfreunde

Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat ski jacks, skibroeken, skimutsen en andere wintersportkleding van hoge kwaliteit uit IJsland komt. Deze kleding kun je in IJsland de hele winter door dragen, en dan moet het niet alleen heel goed zijn maar er ook heel goed uitzien.

Naast de wintersportkleding en eerdergenoemde streetwear heeft Nikita nog veel meer kleding en accessoires in de collectie. Denk hierbij aan badkleding, rugzakken, jeans, truien en andere dameskleding, maar ook aan bijvoorbeeld snowboards.

(C) Content=King

© Wintersport 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates