Atomic ski informatie en aanbiedingen

Aanbiedingen van Atomic ski's bij de beste winkels waar je goedkoop Atomic ski 's kunt kopen.

De Oostenrijkse ski-fabrikant Atomic is één van de grootste en belangrijkste fabrikanten van ski's. Atomic maakt alle soorten ski's voor mannen, vrouwen en kinderen.

atomic ski aanbiedingen

Ook andere wintersportartikelen zoals snowboards, skikleding, skihelmen, skischoenen en skibrillen worden door Atomic gemaakt. Al deze producten voor het skiën en snowboarden zijn van de allerbeste kwaliteit.

Aanbiedingen Atomic ski's

Atomic ski's zijn te koop bij vrijwel alle goede winkels die ski's verkopen. Kijk bij de beste winkels om ski's te kopen voor de beste en voordeligste verkooppunten.

Deze winkels hebben het beste assortiment ski's, maar ook andere wintersportbenodigdheden zoals skikleding en accessoires voor ski en snowboard.

Over het merk Atomic

Het merk Atomic werd in 1955 opgericht door Alois Rohrmoser in het Oostenrijkse dorpje Altenmarkt in Pongau. Rohrmoser begon heel bescheiden, in de eerste jaren stond de jaarproductie op 40 paar ski's per jaar. Maar Atomic groeide snel. In 1960 werden er 5.000 paar ski's gemaakt, in 1969 72.000 paar en aan het begin van de jaren 90 zelfs 831.000 paar.

Met deze aantallen is het moeilijk te geloven, maar in 1994 ging Atomic failliet. De Finse Amer Sports Group nam Atomic toen over, waardoor het merk een zusterbedrijf werd van het eveneens beroemde merk Salomon.

Atomic ski aanbiedingen

Atomic is momenteel marktleider bij het alpine-skiën met een marktaandeel van bijna 20 procent. Hun jaaromzet bedraagt zo'n 168 miljoen dollar.


Onderwerp
Atomic is één van de beste ski fabrikanten. Hier vind je Atomic ski aanbiedingen bij de beste winkels die goedkoop Atomic ski's verkopen.

(C) Content=King

© Wintersport 2023 / 2024. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates